«Πέταξε» για Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός (pics)

«Πέταξε» για Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός (pics)

Στις 10:30 αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Κράσνονταρ με πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος».

Έτοιμος για την επιστροφή του στα αστέρια είναι ο Ολυμπιακός. Μια επιστροφή που περνάει από το Κράσνονταρ εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να σφραγίζουν την πρόκριση που έχουν στα χέρια τους μετά το 4-0 του πρώτου ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με πτήση τσάρτερ απευθείας για το Κράσνονταρ όπου την Τρίτη (22:00) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για τα play off του Champions League.

Η αποστολή θυμίζουμε ότι αποτελείται από τους εξής 23 παίκτες: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Στο πλευρό της ομάδας γι’ αυτό το σπουδαίο ματς, είναι επίσης ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Φρανσουά Μοντεστό, ο αθλητικός διευθυντής, Κριστιάν Καρεμπέ, οι αντιπρόεδροι Μιχάλης Κουντούρης, Τάκης Αγραφιώτης και Κώστας Καραπαπάς αλλά και η γενική διευθύντρια, Λίνα Σουλούκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ