Μετβέτεεφ: «Πρέπει να πάρουμε ρίσκα, είμαστε έτοιμοι για το θαύμα»

Μετβέτεεφ: «Πρέπει να πάρουμε ρίσκα, είμαστε έτοιμοι για το θαύμα»

Ο προπονητής της Κράσνονταρ, Σεργκέι Μετβέτεεφ, παρά την άρα από τον Ολυμπιακό δείχνει να πιστεύει ακόμα στην πρόκριση, ετοιμάζοντας ένα αγωνιστικό πλάνο με αρκετά ρίσκα.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές ημέρες έκανε σκόνη την Κράσνονταρ με 4-0, για το πρώτο ματς των playoffs του Champions League και πλέον βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι τους Ομίλους της διοργάνωσης. Ο προπονητής την Κράσνονταρ, Σεργκέι Μετβέτεεφ, δείχνει να πιστεύει όμως στις δυνατότητες της ομάδας του. Περιμένει έναν… σφιχτό Ολυμπιακό και προανήγγειλε ένα επιθετικό παιχνίδι από την ομάδα του με πολλά ρίσκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Ρώσων στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πιο σημαντικό για μας είναι να δείξουμε το πρόσωπο μιας ομάδας που δεν είναι αδιάφορη και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της. Αν αυτό συμβεί, όλα είναι πιθανά. Θα χρειαστούμε τύχη, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου μας για να προσπαθήσουμε. Η τακτική θα είναι ξεκάθαρη στο ματς από την αρχή. Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να παίξει κλειστά.

Δεν θα είναι εύκολο για μας να ανοίξουμε την άμυνά τους. Θα παίξουν με αντεπιθέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μετά το 4-0 επιβάλλει σε μας να πάρουμε κάποια ρίσκα. Θα το κάνουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε πως και ο Ολυμπιακός βρήκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος στην Αθήνα. Είμαστε έτοιμοι για το θαύμα», ανέφερε αρχικά.

Για να συνεχίσει αναφερόμενος σε μια φάση με τον Γκιγέρμε να κάνει χέρι εντός περιοχής και την απόφαση του διαιτητή να δείξει «παίζετε»: «Έγινε πολλή συζήτηση γι’ αυτό στα social media. Στείλαμε ένα έγγραφο για εξηγήσεις, γιατί πολλοί θεωρούν πως το χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού δεν ήταν σε φυσική θέση. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν καταλογίστηκε το πέναλτι. Δεν υπήρξε απάντηση με εξηγήσεις. Ίσως να έχουν αλλάξει κάπως οι κανόνες. Θα θέλαμε πάντως μια απάντηση. Αν δινόταν το πέναλτι και σκοράραμε, ίσως το παιχνίδι να εξελισσόταν τελείως διαφορετικά. Φυσικά δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας για το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας γιατί κάναμε σοβαρά λάθη, αλλά το πέναλτι θα μας έδινε ένα σημαντικό προβάδισμα, σε τακτικό επίπεδο αλλά και για όλη την αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ