Παναθηναϊκός : Σε αναζήτηση αμυντικού ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός : Σε αναζήτηση αμυντικού ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα καλύψει το κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, με τη μεταγραφική περίοδο να τελειώνει σε λίγες μέρες.

Ο Νίκος Νταμπίζας λοιπόν «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έχει αφήσει την υπόθεση Τζακ Ρόντγουελ. Όμως οι πιθανότητες όλο και λιγοστεύουν καθημερινά και ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων αναζητάει κι άλλες περιπτώσεις.

Οι πράσινοι θέλουν έναν υψηλόσωμο αμυντικό που θα μπορεί να αγωνιστεί άνετα και σαν αμυντικός μέσος, για αυτό και ο Ρόντγουελ ήταν η ιδανική λύση. Παρόλα αυτά μέσα στις επόμενες μέρες ο Νταμπίζας θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Δώνης.

Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, δηλαδή τους Μουνιέ, Τζανδάρη και Οικονόμου, αλλά και με τους Παντελάκη και Στάικο, με τον πρώτο να έχει πρόταση από τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ