Μπεργκ: «Πλήγμα ο αποκλεισμός, δεν θα βάλω τα κλάματα για την κριτική»

Μπεργκ: «Πλήγμα ο αποκλεισμός, δεν θα βάλω τα κλάματα για την κριτική»

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, σε δηλώσεις του σχολίασε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παραδεχόμενος ότι ο αποκλεισμός είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Κράσνονταρ.

Απογοήτευση επικρατεί στην Κράσνονταρ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ισχυρό πλήγμα την ήττα από τους Πειραιώτες και σχολίασε την κριτική που του ασκείται αναφέροντας πως «δεν πρόκειται να πάω σε μια γωνία να βάλω τα κλάματα».

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πιέζοντας αρκετά, δίνοντας λίγα στον αντίπαλο και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε και μας έβαλε μεγάλη πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν δύσκολη η ανατροπή, ενώ μετά το δεύτερο γκολ ήταν σχεδόν αδύνατη», δήλωσε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ στην ιστοσελίδα «tass.ru».

Όσον αφορά, στην κριτική που δέχεται και τον αποκλεισμό από το Champions League: «Φυσικά και είναι ένα ισχυρό πλήγμα για εμάς ο αποκλεισμός, αλλά δεν θα πρέπει να χάνουμε την πίστη μας και να μείνουμε στην ήττα, γιατί η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε στις άλλες διοργανώσεις. Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ να δημιουργήσω φάσεις για την ομάδα και να δίνω το μάξιμουμ προς όφελός της. Εάν με κριτικάρουν, δεν πρόκειται να πάω σε μία γωνία και να βάλω τα κλάματα. Θα συνεχίσω να δουλεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ