Συγχαρητήρια από Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης σε Ολυμπιακό

Συγχαρητήρια από Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης σε Ολυμπιακό

Συγχαρητήριες επιστολές από Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης έλαβε ο Ολυμπιακός για την σπουδαία του πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League μετά από αποχή ενός έτους αποκλείοντας θριαμβευτικά κατά σειρά Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Ατρόμητος και Απόλλωνας Σμύρνης απέστειλαν συγχαρητήριες επιστολές στους «ερυθρόλευκους» με ευχές για καλή επιτυχία στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Η επιστολή της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«To Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και το ποδοσφαιρικό τμήμα σας απευθύνουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας σας στη φάση των ομίλων του Champions League.

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και την κοινή μάχη για να ανακτήσουμε παλαιότερα κεκτημένα μας στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, η επιτυχία σας αυτή θα έχει άμεσο αντίκτυπο.

Σας συγχαίρουμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου μας.

Μετά τιμής ,

Για την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923

Η Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Κάτια Κοξένογλου»

Η επιστολή του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης συγχαίρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League και την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Εύχεται καλή συνέχεια στην Ευρωπαϊκή πορεία της και συνεχείς επιτυχίες στην εκπροσώπηση της χώρας στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με τιμή

Παναγιώτης Ιωάννου
Διευθύνων Σύμβουλος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ