Γκιγιέρμε: «Είμαστε εδώ για να… ενοχλήσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Γκιγιέρμε: «Είμαστε εδώ για να… ενοχλήσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και έδειξε γεμάτος αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός μετά από μια εξαιρετική πορεία στα προκριματικά του Champions League, προκρίθηκε στους Ομίλους της διοργάνωσης. Ένα από τα βασικά εργαλεία του Μαρτίνς που δεν «κουνήθηκε» ούτε λεπτό από την 11άδα ήταν ο… εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων, Γκιγέρμε.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την μεγάλη αυτή επιτυχία του Ολυμπιακού και έδειξε πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη της ομάδας, μη κρύβοντας την πίστη του πως οι Πειραιώτες μπορούν να… ενοχλήσουν τα μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκιγιέρμε:

«Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Κάναμε εξαιρετικά παιχνίδια στα προκριματικά, δεν χάσαμε και δεχτήκαμε μόλις 1 γκολ. Η ομάδα μας εξελίχθηκε πολύ σε αυτό το διάστημα και θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους.

Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά η ομάδα μας έχει δείξει ότι είναι έτοιμη και μπορούμε να τις “ενοχλήσουμε”. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ