Ο Καβάνι προλαβαίνει το ντέρμπι με την Ρεάλ

Ο Καβάνι προλαβαίνει το ντέρμπι με την Ρεάλ

Ο Έντινσον Καβάνι ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του όπως όλα δείχνουν θα στη διάθεση του Τόμας Τούχελ για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ρεάλ.

φετινή σεζόν δεν άρχισε τόσο καλά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι γιατί η πρώτη ήττα στη Ligue 1 ήρθε πολύ νωρίς για τους πρωταθλητές (2-1 εκτός έδρας από την Ρεν την 2η αγωνιστική), αλλά επειδή οι Έντινσον Καβάνι και Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκαν αμφότεροι στο ματς με την Τουλούζ στις 25 Αυγούστου και τέθηκαν νοκ-άουτ από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Μετς που ακολούθησε.

Όλα δείχνουν πως ο Εμπαπέ θα χάσει τόσο τον αγώνα με την Στρασμπούρ όσο και την πρεμιέρα του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης αφού παραμένει τραυματίας, όμως τα ευχάριστα νέα για τους πρωτευουσιάνους έρχονται από το «μέτωπο Καβάνι».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Le Parisien», ο Ουρουγουανός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του γρηγορότερα σε σχέση με τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις και έτσι φουλάρει για τα ματς που έρχονται.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Στρασμπούρ το ερχόμενο Σάββατο (14/8) και ενδεχομένως να πάρει λεπτά συμμετοχής, ώστε να δει ο Τούχελ αν μπορεί να τον υπολογίζει 100% για το ματς με την Ρεάλ στις 18 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται πως εκτος από τον Εμπαπέ, εκτός μάχης από το ματς με τους μερένγκες στο «Παρκ Ντε Πρενς» έχει τεθεί και ο Νεϊμαρ λόγω τιμωρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ