Ολυμπιακός: «Παρών» στο Forum της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας

Την πειραϊκή ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Βαγγέλη Συντυχάκη και ο Υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων, Παναγιώτης Μπαντούνας.


Ολυμπιακός: «Παρών» στο Forum της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας | to10.gr

Στο 18ο φόρουμ της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καβούρι, έδωσε το «παρών» ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να εκπροσωπούνται από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας, Βαγγέλη Συντυχάκη και από τον Υπεύθυνο  διαχείρισης εισιτηρίων, Παναγιώτη Μπαντούνα.

Η συνεδρίαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έγινε παρουσία εκπροσώπων των ομάδων του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, αλλά και εκπροσώπων της Αστυνομίας και των Ομοσπονδιών όλων των κρατών.

Το κεντρικό συμπέρασμα ήταν πως με σωστή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς, μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα, ενώ δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους ανθρώπους ασφαλείας, όπως για παράδειγμα, σχετικά με τα πυροτεχνήματα, η χρήση των οποίων απαγορεύεται, που πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο, να τα αφήνουν να σβήσουν και όχι να τα πιάνουν, προκειμένου να αποφεύγεται ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο