Γκόγκιτς: «Κλειδί της επιτυχίας η στήριξη του Μαρινάκη στον Μαρτίνς»

Γκόγκιτς: «Κλειδί της επιτυχίας η στήριξη του Μαρινάκη στον Μαρτίνς»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για το κλειδί της εισόδου στους ομίλους του Champions League, αλλά και για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως αυτό είναι η απόφαση του κ. Μαρινάκη να κρατήσει τον Μαρτίνς.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς σε δηλώσεις του στο «Κανάλι Ένα 90.4» αναφέρθηκε στο κλειδί της εισόδου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός των ερυθρόλευκων τόνισε ότι η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα, παρά το γεγονός πως πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν πήρε κάποιον τίτλο ήταν καθοριστική για την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός από την προετοιμασία κι από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια έχει δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο. Πιστεύω πως «κλειδί» για αυτό είναι η απόφαση του κ. Μαρινάκη να κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα, παρά το γεγονός πως πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν πήρε κάποιον τίτλο, για να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει. Αυτή ήταν μία πάρα πολύ σωστή απόφαση. Διατηρήθηκε, επίσης, ο κορμός. Εμειναν οι παίκτες και όπως έχουν δει όλοι, στα παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο οκτώ – εννέα ποδοσφαιριστές από τον περσινό «κορμό». Ετσι, ο κ. Μαρτίνς συνέχισε τη σοβαρή δουλειά του κι ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτό που περιμέναμε όλοι οι Ολυμπιακοί, να προκριθεί δηλαδή στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου, στο Τσάμπιον Λιγκ».

Για το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η έδρα, το Καραϊσκάκη, είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας. Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός παίζει μ’ ένα συγκροτημένο τρόπο παιχνιδιού. Έχει πολλά τρέξιματα γιατί βλέπουμε πόσο κοντά παίζουν οι γραμμές του. Οι μεσοεπιθετικοί βοηθούν στην αμυντική λειτουργία, που προηγούμενα χρόνια δεν το βλέπαμε.

Νομίζω πως ο Σεμέδο έχει δώσει αυτό που έλειπε τα τελευταία χρόνια, μία σιγουριά και πάθος στην αμυντική γραμμή. Ετσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να «χτυπήσει» όλες τις ομάδες. Επιθετικά, έχει τον Ποντένσε, έχει τον Ραντζέλοβιτς, έχει τον νέο Αργεντίνο, για τον οποίο διαβάζω καλά πράγματα και περιμένω να τον δω γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Γενικά, διαθέτει πολύ γεμάτο ρόστερ, και πιστεύω πως όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους να προσφέρουν.

Ξέρετε, στα χαρτιά τα μεγάλα ονόματα (ομάδες) είναι τα φαβορί, αλλά στον αγωνιστικό χώρο άλλα γίνονται, γιατί εκεί είναι έντεκα εναντίον έντεκα! Κι ο Ολυμπιακός πολλές φορές ήταν το φαβορί και δεν τα κατάφερε. Επαναλαμβάνω πως ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα τού Καραϊσκάκη για να πάρει βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ