Δύσκολα με Ντόρτμουντ ο Μέσι

Δύσκολα με Ντόρτμουντ ο Μέσι

Ο Αργεντινός επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα μετά από αρκετό διάστημα, όμως παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο να πάρει λεπτά συμμετοχής κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Λιονέλ μέσι. Ο Αργεντινός σούπερσταρ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα μετά από αρκετό διάστημα, σκορπώντας το χαμόγελο στις τάξεις των Καταλανών.

Ο βραχύσωμος επιθετικός δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», καθώς ένας τραυματισμός που αποκόμισε στις αρχές Αυγούστου τον έστειλε στα πιτς για διάστημα ενός μήνα.

Πάντως, ο ίδιος θα χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω για την επιστροφή του, καθώς παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Campions League.

Μπορεί η συμμετοχή του στη σημερινή προπόνηση να προκάλεσε αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατέστησε σαφές πως είναι αρκετά δύσκολο για τον 32χρονο να προλάβει την επικείμενη αναμέτρηση στη Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ