Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Τότεναμ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Τότεναμ

Η συνέντευξη Τύπου των Πέδρο Μαρτίνς και Παπέ Αμπού Σισέ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (17/9) στις 17:30, ενώ η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών θα γίνει στις 19:45.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Βόλο (5-0) και πλέον έχει επικεντρωθεί στο σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με την Τότεναμ (18/9, 19:55), για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Η πειραϊκή ΠΑΕ μάλιστα την Κυριακή (15/9) γνωστοποίησε το πρόγραμμα για το παιχνίδι με τους Πετεινούς.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (17/9) στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Παπέ Αμπού Σισέ. Στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, η οποία θα γίνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οσον αφορά στην Τότεναμ, η συνέντευξη Τύπου των Πετεινών είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 17/9 στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 19:00, επίσης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Την Τρίτη (17/9) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Τρίτη 17/9

17:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Παπ Αμπού Σισέ.

19:45 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη

Τετάρτη 18/9

19:55 Ολυμπιακός-Τότεναμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 17/9 στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ