Μάριν: «Είχα φανταστική καριέρα, δεν ευθύνομαι εγώ για το… Γερμανός Μέσι»

Μάριν: «Είχα φανταστική καριέρα, δεν ευθύνομαι εγώ για το… Γερμανός Μέσι»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε για τις συγκρίσεις που έκαναν για εκείνον με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την καριέρα που έκανε.

Ο Μάρκο Μάριν που πέρασε από τον Ολυμπιακό, θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στους ομίλους του Champions League, καθώς εδώ και περίπου δύο χρόνια αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του σε σέρβικα ΜΜΕ αναφέρθηκε στην καριέρα του και όσα έχει πετύχει και τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ σχολίασε και το προσωνύμιο Γερμανός Μέσι που του είχαν κολλήσει όταν ήταν νέος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν δική του ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα μια φανταστική καριέρα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Ίσως θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Ίσως να μην ήμουν υπομονετικές σε κάποιες καταστάσεις, ενώ και οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν. Τώρα είμαι ευτυχής στον Ερυθρό Αστέρα και ικανοποιημένος με την καριέρα του».

Για το προσωνύμιο «Γερμανός Μέσι», που του είχαν… κολλήσει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του: «Δεν μπορούσα να το αλλάξω αυτό. Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό το προσωνύμιο. Ο Μέσι είναι ένας και κανένας δεν τον πλησιάσει. Για μένα δεν έφερε περισσότερη πίεση, γιατί νομίζω πως κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά όταν με σύγκριναν μαζί του. Ίσως είδαν κάποια κοινά στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση με τον Μέσι. Είναι το νούμερο ένα, ο Κριστιάνο είναι άλλου τύπου παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ