Οριέ: Το «κλειδί» που θα κρίνει πολλά για την Τότεναμ στο Φάληρο

Οριέ: Το «κλειδί» που θα κρίνει πολλά για την Τότεναμ στο Φάληρο

Ο Σερζ Οριέ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να τον προορίζει για βασικό στο απαιτητικό για τους Άγγλους παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ (18/9, 19:55) με τον Ολυμπιακό.

Ο Σερζ Οριέ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο νικηφόρο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (4-0). Ο Ιβοριανός με την απόδοσή του απέναντι στους «αετούς» κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους για τη βασική ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «Spurs» μοίρασε μια υπέροχη ασίστ στο δεύτερο γκολ του Χεούνγκ- Μιν Σον, συμμετέχοντας επίσης στη φάση από την οποία προήλθε το τέταρτο γκολ της Τότεναμ, το οποίο σημείωσε με αυτογκόλ του Φαν Άνχολτ.

Στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, έπειτα από ένα καλοκαίρι, στο οποίο υπήρξαν πολλά σενάρια για το μέλλον του, ήταν πολύ καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Μετά την πώληση του Τρίπιερ και τον τραυματισμό των Φόιθ, Γουόκερ-Πίτερς, ο πρώην παίκτης της Παρί είναι έτοιμος να πάρει θέση βασικού, αλλά θα πρέπει να αποδείξει ότι το αξίζει.

Την Τετάρτη το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα είναι πιο απαιτητικό από ότι εκείνο με την Κρίσταλ Πάλας για τον 26χρονο, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Ποντένσε, τον «δαιμόνιο» σύμφωνα και με τα αγγλικά ρεπορτάζ, Πορτογάλο εξτρέμ.

Ο Οριέ είναι ένας παίκτης που έχει έφεση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά αφήνει κενά στην οπισθοφυλακή. Ο Ποκετίνο θα πρέπει να βρει ισορροπία στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του, προκειμένου να πάρει το καλύτερο από την πρεμιέρα στο Φάληρο.

Σε λίγες μέρες άλλωστε επιστρέφει στη δράση ο Γουόκερ- Πίτερς, ένα παιδί που θεωρείται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το κλαμπ και θέλουν να επενδύσουν πάνω του. Μια καλή εμφάνιση, θα βοηθήσει τον Ιβοριανό να βρει θέση στο βασικό σχήμα, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν για εκείνον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ