Κλοπ: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Κλοπ: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε σε δηλώσεις του ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο κι όχι η Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με αφορμή την έναρξη των ομίλων του Champions League και προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, τοποθετώντας τη Μάντσεστερ Σίτι πιο πάνω απ΄ την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός των κόκκινων τόνισε πως οι πολίτες είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και νομίζω βρισκόμαστε στον ίδιο πλανήτη.

Την περασμένη σεζόν ήμασταν πραγματικά καλοί. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν καλοί στις σωστές στιγμές και γι΄ αυτό κερδίσαμε το Champions League».

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: «Αν δεν αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στη Νάπολι, δεν θα έχουμε τύχη. Είναι πολύ δυνατοί».

Για τα χαρακτηριστικά των Ναπολιτάνων: «Είναι πεισματάρηδες με την καλή έννοια, παίζουν ποδόσφαιρο, κάνουν καλές αντεπιθέσεις, είναι δημιουργικοί. Το απολαμβάνω όταν αναλύω τη Νάπολι. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ