Ανησυχία της Λίβερπουλ για επεισόδια στη Νάπολη

Ανησυχία της Λίβερπουλ για επεισόδια στη Νάπολη

Η Νάπολι υποδέχεται τη Λίβερπουλ, με την ομάδα να προειδοποιεί τους οπαδούς που θα βρεθούν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πρωτεύουσα του Νότου.

Η Λίβερπουλ προειδοποιεί τους οπαδούς που έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (22:00) με τη Νάπολι για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Reds» αντιμετωπίζουν στην Ιταλία τη Νάπολι ένα χρόνο μετά την περσινή συνάντησή τους, με τις ιταλικές Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οπαδοί ομάδων έχουν συγκρουστεί με τους τιφόζι των «Παρτενοπέι» στην ιταλική πόλη.

Επίσης η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι φοβάται και για την ασφάλεια των φίλων της που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Νότου. Γι’ αυτό το λόγο τους προέτρεψε να μείνουν στα ξενοδοχεία τους για φαγητό και ποτό και να μην κυκλοφορούν με διακριτικά της Λίβερπουλ σε περιοχές της πόλης.

Μάλιστα, έδωσε εντολή να μετακινηθούν με συγκεκριμένα λεωφορεία και μαζικά προς το γήπεδο πριν το σημερινό ματς, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος συγκρούσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ