Γιορίς: «Δεν πιστεύω πως θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ»

Ο Ούγκο Γιορίς μίλησε για το μέλλον του στην Τότεναμ και τόνισε ότι δεν θα μείνει μέχρι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.


Γιορίς: «Δεν πιστεύω πως θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ» | to10.gr

Ο Ούγκο Γιορίς παραχώρησε συνέντευξη στο «France Football» κι αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Τότεναμ και στο αν θα τελειώσει την καριέρα του στα σπιρούνια.

Ο Γάλλος γκολκίπερ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς ωστόσο να πει περισσότερα σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πιστεύω πως θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ. Έχω ακόμα κάποια χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να το ολοκληρώσω. Πρέπει να ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή για να σταματήσεις, άλλα δεν είμαι κατά της ιδέας να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Αυτό το καινούργιο μπορεί να είναι οι ΗΠΑ. Δεν ξέρω, πάντα είχα πρόβλημα να κοιτάω στο μέλλον. Προτιμώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Σήμερα μπορεί να είμαστε εδώ, αύριο μπορεί κάπου αλλού. Θα μπορούσα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο MLS».

Για το τι ακόμα δεν έχει φύγει από την Τότεναμ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα της εξόδου, εξαιτίας του ότι ένιωθα χαρούμενος εδώ. Δεν είναι έλλειψη φιλοδοξίας από τη μεριά μου, απλά είμαι μέρος ενός project και κάθε χρόνο βλέπω την εξέλιξη που γίνεται. Αν στο μέλλον το μετανιώσω, σίγουρα θα σκεφτώ την προοπτική αποχώρησης από την Τότεναμ».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο