«Γιγαντομαχίες» σε Παρίσι και Μαδρίτη

«Γιγαντομαχίες» σε Παρίσι και Μαδρίτη

Πέρα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ το αποψινό μενού για τα... αστέρια περιλαμβάνει και δύο σπουδαία ματς σε Γαλλία και Ισπανία.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίζεται κι απόψε με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ να έχει έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ξεχωρίζουν κι άλλα ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πρώτο και καλύτερο εκείνο της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, όπου οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με απουσίες αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Νεϊμάρ, ενώ η βασίλισσα στον Μαρσέλο.

Από εκεί και πέρα στην έτερη «γιγαντομαχία» της βραδιάς η Ατλέτικο υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Γιουβέντους του δήμιου της, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ένα ματς – επανάληψη των περσινών για τη φάση των «16».

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό και την Τότεναμ παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο Μόναχο μεταξύ Μπάγερν και Ερυθρού Αστέρα, ενώ στα υπόλοιπα ματς η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στην Ουκρανία για να παίξει κόντρα στη Σαχτάρ, ενώ η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ολυμπιακός – Τότεναμ (CosmoteSport 2 HD, 19:55)
Μπριζ – Γαλατασαράι (CosmoteSport 5 HD, 19:55)
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης (CosmoteSport 3 HD, 22:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους (CosmoteSport 4 HD, 22:00)
Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας (CosmoteSport 6 HD, 22:00)
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι (CosmoteSport 7 HD, 22:00)
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λοκομοτίβ Μόσχας (CosmoteSport 8 HD, 22:00)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αταλάντα (CosmoteSport 9 HD, 22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ