«Τρελάθηκε» η Ευρώπη με το κορεό στο Καραϊσκάκη!

«Τρελάθηκε» η Ευρώπη με το κορεό στο Καραϊσκάκη!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό πριν την έναρξη του σπουδαίου παιχνιδιού με την Τότεναμ και έκαναν την Ευρώπη να… παραμιλάει!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα «αστέρια» του Champions League και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έκαναν για μία ακόμα φορά την Ευρώπη να… παραμιλάει!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών γέμισαν ασφυκτικά το «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με την Τότεναμ και απέδειξαν έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Πριν την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης με τους Πετεινούς, οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό, το οποίο έγραφε «Call of duty».

Στη μέση του κορεό δέσποζαν θρυλικές μορφές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και την Ευρώπη να… χαζεύει για μια ακόμα φορά από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα για πολλοστή φορά, με στόχο να τη βοηθήσει να πετύχει μια ακόμα ακόμα σπουδαία νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Με τη φωνή του και το χειροκρότημά του!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ