Έντονες κριτικές των αγγλικών ΜΜΕ για την Τότεναμ (pics)

Έντονες κριτικές των αγγλικών ΜΜΕ για την Τότεναμ (pics)

Έντονη κριτική άσκησαν οι αγγλικές εφημερίδες στην εμφάνιση της Τότεναμ κόντρα στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για έλλειψη μαχητικότητας.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ και με το τελικό 2-2 να δείχνει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα «σπιρούνια» από την άλλη έδειξαν αδυναμίες και έλλειψη μαχητικότητας με αποτέλεσμα τα αγγλικά ΜΜΕ να ασκήσουν έντονη κριτική.

Συγκεκριμένα, πολλές εφημερίδες στάθηκαν στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των «πετεινών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ακολούθησαν το πλάνο που είχε σχεδιάσει.

Μάλιστα, οι Άγγλοι συνέκριναν την εμφάνιση της Τότεναμ με εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με σκορ 3-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ, θέλοντας να τονίσουν την αποτυχία της ομάδας από το Λονδίνο.

Πάντως τα πρωτοσέλιδα ήταν αρκετά ευφάνταστα με το κορυφαίο να ανήκει στην «Mirror» η οποία κάνει μια παρομοίωση του τίτλους της πετυχημένης σειράς «Peaky Blinders» γράφοντας «Greeky Blinder» για να τονίσει πως η Τότεναμ εμφανίστηκε με περιορισμένη όραση.

Από την άλλη πλευρά «Sun» και «Guardian» αναφέρονται στις δηλώσεις του Ποκετινό, αλλά και στις συγκρίσεις με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η «Metro» μίλησε για την έλλειψη μαχητικότητας που υπήρχε.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ