Φέρντιναντ: «Πρέπει να φύγει από την Τότεναμ ο Κέιν»

Φέρντιναντ: «Πρέπει να φύγει από την Τότεναμ ο Κέιν»

Ο Ρίο Φέρντιναντ με αφορμή την ισοπαλία της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό εξέφρασε την άποψη πως ο Κέιν πρέπει να αποχωρήσει από τους Σπερς, ενώ μίλησε για Έρικσεν και Αζάρ.

Η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε την άποψη πως ο Χάρι Κέιν πρέπει να αποχωρίσει από την ομάδα του Λονδίνου για να κατακτήσει κάποιο τίτλο.

«Εάν το δεις καθαρά ατομικά και βρεθείς στη θέση του Χάρι Κέιν θα έλεγες πως ‘φεύγω. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν μπορώ να χάνω χρόνο γιατί μπορεί να τραυματιστώ στην επόμενη σεζόν, μπορεί να χάσω την φόρμα κτλ. Θέλω να κερδίζω τώρα.

Πέρασα το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας μου σε αυτή την ομάδα και δεν κατέκτησα τίποτα. Ναι έφτασα πολύ κοντά αρκετές φορές στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό».

Ο παλαίμαχος αμυντικός μίλησε και για τον Κρίστιαν Έρικσεν τονίζοντας πως ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη δυσφορία του Δανού μέσου για το γεγονός ότι δεν πήρε μεταγραφή.

«Μπορεί να καταλάβει κανείς την δυσφορία του Έρικσεν και το γεγονός πως θέλει να αποχωρήσει. Είναι σαν να λέει: ‘Θέλω να πάω κάπου, όπου έχω την δυνατότητα να κατακτήσω κάτι’».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Εντέν Αζάρ, αναφέροντας πως ο Βέλγος διάλεξε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης τη λάθος χρονική στιγμή.

«Όταν πηγαίνεις σε έναν σύλλογο του βεληνεκούς της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίζεις το δικαίωμα να παίρνεις τακτικότερα την μπάλα στα πόδια σου. Αυτό ο Αζάρ δεν πρέπει να το κάνει στις προπονήσεις αλλά στους αγώνες.

Φοβάμαι ότι ο Αζάρ πήγε στην Ρεάλ την λανθασμένη χρονική στιγμή. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα, η οποία ηλικιακά δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση νεανική και αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αυτό θα τον επηρεάσει αρνητικά στο πέρασμα του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ