Αυτό είναι το μυστικό του Ολυμπιακού (pic)

Αυτό είναι το μυστικό του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης λίγες ώρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Τότεναμ, αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι η ομάδα και ο κόσμος είναι ενωμένοι και προχωράνε μαζί

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Τότεναμ (2-2) και απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους του Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών τα έδωσαν όλα απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και κέρδισαν το απλόχερο χειροκρότημα των χιλιάδων οπαδών τους που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο. Μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τον Ανδρεά Μπουχαλάκη να είναι για μία ακόμα φορά από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο διεθνής μέσος λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τη βρετανική ομάδα, ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι και… αποκάλυψε το μυστικό του φετινού Ολυμπιακού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα και ο κόσμος είναι ενωμένοι και προχωράνε μαζί. «Ενωμένοι στεκόμαστε, όλοι μαζί μεγαλώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπουχαλάκης στο μήνυμά του στο twitter.

Δείτε την ανάρτησή του:       

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ