Στο μυαλό του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα

Στο μυαλό του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με την Τότεναμ περί... πρωταθλήματος των Πρεσπών, συνδέονται με την πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού στην κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Τότεναμ προχώρησε σε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, κάνοντας λόγο για πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά και για μεγάλη πιθανότητα να ακολουθήσει κι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός τον δρόμο που «χάραξε» η ΚΑΕ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ δεν ήταν λόγια του αέρα, αλλά είχαν βάση. Στο σημερινό δημοσίευμα λοιπόν κάνουν λόγο για σκέψεις του Ολυμπιακού και του ηγέτη του να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στη δημιουργία μίας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας στην οποία θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης.

Η φημολογία μάλιστα έχει ακόμα μεγαλύτερη βάση, αν αναλογιστεί κανείς πως και η Λίγκα που πρόκειται να δημιουργηθεί δεν θα έχει μόνο ομάδες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα αλλά και μερικές από τα υπόλοιπα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει όλα τα κριτήρια που χρειάζονται για να ενταχθεί στη Super Λίγκα της Ευρώπης. αφού είναι τυπικός στα ευρωπαϊκά του ραντεβού με 19 παρουσίες στους ομίλους του Champions League σε 22 χρόνια, έχει δικό του γήπεδο και δικές του εγκαταστάσεις και μάλιστα εξαιρετικές, ενώ είναι οικονομικά ανεξάρτητος και δυνατός για να σταθεί στο πλευρό των κορυφαίων κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου.

«Οι πληροφορίες λένε ότι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλουν σε αυτή τη λίγκα και ορισμένα σημαντικά κλαμπ της Ευρώπης ώστε να μην υπάρχει συμμετοχή μόνο από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και ότι μέσα στα κλαμπ που θεωρούνται εν δυνάμει υποψήφια για αυτή τη μεγάλη Σούπερ Λίγκα που θα επισκιάζει κάθε άλλη διοργάνωση είναι ο Ολυμπιακός», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αυτό και προσθέτει υπογραμμίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι συγκεντρώνει πολλά από τα κριτήρια που πρέπει να υπάρχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ