Ρόντιτς: «Θα είμαι έτοιμος με τον Ολυμπιακό»

Ρόντιτς: «Θα είμαι έτοιμος με τον Ολυμπιακό»

Ο Μίλαν Ρόντιτς μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά κι την προσπάθεια που κάνει για να προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό την επόμενη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη (22:00) στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς μίλησε ο Μίλαν Ρόντιτς, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο αριστερός μπακ του Ερυθρού Αστέρα σε δηλώσεις του στο «HotSport» τόνισε ότι «τρέχει» για να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους και να δώσει το παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τη στιγμή που τραυματίστηκα στον αγώνα με την Ιντνίτζα, δεν μου φάνηκε ότι ο τραυματισμός είναι τόσο σοβαρός. Ωστόσο, ακολούθησε αφόρητος πόνος.

Δυστυχώς, δεν θα μπορούσα να είμαι διαθέσιμος, αλλά τώρα το πιο σημαντικό είναι ότι η ανάκαμψη προχωράει καλά. Υποβλήθηκα σε οδυνηρές θεραπείες, ώστε να μπορέσω να επανέλθω σε αγωνιστικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατόν και να είμαι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ