Μιλούνοβιτς: «Είμαστε αδελφοποιημένοι με Ολυμπιακό, αλλά πάμε για τη νίκη»

Μιλούνοβιτς: «Είμαστε αδελφοποιημένοι με Ολυμπιακό, αλλά πάμε για τη νίκη»

Ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Champions League και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πάει για νίκη, παρά τις σχέσεις των δύο συλλόγων.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τρίτη (1/10, 22:00) τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο «Μαρακανά» οι αδελφοποιημένοι οπαδοί των δύο ομάδων, όμως πέρα από αυτό ξεκαθάρισε ότι οι Σέρβοι θα πάνε για τη νίκη προκειμένου να πάρουν προβάδισμα για την τρίτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από την ημέρα της κλήρωσης ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα είναι ερυθρόλευκα, μιας και είναι γνωστή πως πρόκειται για αδελφοποιημένους συλλόγους. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τους μεγαλύτερους κινδύνους και από πού προέρχονται, αλλά η ελληνική ομάδα έχει και αδυναμίες.

Η ήττα από την Παρτιζάν μάς έδωσε μάθημα και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας πάντα και αυτή τη φορά θα υπάρχει και κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ