Ματσάρα στο Λονδίνο, επικίνδυνες αποστολές για Ατλέτικο και Παρί

Ματσάρα στο Λονδίνο, επικίνδυνες αποστολές για Ατλέτικο και Παρί

Τότεναμ και Μπάγερν συγκρούονται στο Λονδίνο στο πιο μεγάλο ματς της βραδιάς, ενώ στα υπόλοιπα ματς, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης και Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν.

Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League ξεκινάει σήμερα με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ φυσικά τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Βελιγράδι και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν ένα ιδιαίτερο και ιστορικό παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο νικητής θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Από εκεί και πέρα από το πρόγραμμα των αγώνων ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ποδαρικό στις νίκες φέτος στη διοργάνωση, μετά το ισόπαλο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Βαυαροί ξέρουν ότι σε περίπτωση που φύγουν σήμερα με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο θα είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου.

Στα υπόλοιπα ματς η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δύσκολη αποστολή στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται στη Ρωσία με τη Λοκομοτίβ. Για τον ίδιο όμιλο η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, ενώ εύκολες αποστολές αναμένεται να έχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι κόντρα σε Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά το σημερινό (1/10) πρόγραμμα:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπριζ (19:55, CosmoteSport 5 HD)
Αταλάντα – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:55, CosmoteSport 6 HD)
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (22:00, CosmoteSport 2 HD)
Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport 3 HD)
Γιουβέντους – Μπάγερ Λεβερκούζεν (22:00, CosmoteSport 4 HD)
Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 7 HD)
Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00, CosmoteSport 8 HD)
Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, CosmoteSport 9 HD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ