Στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει, για ακόμη φορά, έμπρακτα τη στήριξή του στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, δίνοντας το παρών στον αποψινό (1/10, 22:00) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (1/10, 22:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, έφτασε πριν λίγη ώρα στο Βελιγράδι και θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, στην προσπάθεια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς να γυρίσουν με τη νίκη στις αποσκευές τους στην Αθήνα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι ξανά δίπλα στην ομάδα, όπως ήταν και στους προηγούμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας στο φετινό Champions League.

Το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει κάτι το πρωτόγνωρο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων θα είναι μαζί, δίπλα-δίπλα στις κερκίδες, δημιουργώντας μία πανέμορφη ατμόσφαιρα στο «Ράικο Μίτιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ