Ρεάλ Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ 2-2

Η Μπριζ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Μπερναμπέου αλλά η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, με τη βοήθεια και του VAR, και το τελικό 2-2 την κρατά ζωντανή στον όμιλο.

Μετά τον διασυρμό στο Παρίσι για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από την Παρί, η Ρεάλ δεν είχε περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών υποδεχόμενη την Μπριζ. Από την άλλη οι Βέλγοι δεν θα πήγαιναν για τουρισμό στην Μαδρίτη και το απέδειξαν περίτρανα στο χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το 0-2 στο ημίχρονο με τον εκπληκτικό Ντένις Μποναβεντούρ να κάνει πλάκα στην άμυνα των γηπεδούχων τα λέει όλα για την εικόνα του ματς, με την ομάδα του Ζιντάν να καταφέρνει απλά να παίρνει τον βαθμό, με τη βοήθεια και του VAR.

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Ρεάλ που είδε την Μπριζ να ανοίγει το σκορ στο 9′ όταν ο Τάου έφυγε στην κόντρα και έκανε το γύρισμα για τον Ντένις που από κοντά σκόραρε αν και μπερδεύτηκε την ώρα που πήγε να πλασάρει. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε αλλά μετά από εξέταση του VAR μέτρησε κανονικά αφού δεν υπήρχε παράβαση. Μάλιστα ήταν και το δεύτερο πιο γρήγορο τέρμα που δέχεται η Ρεάλ στο σπίτι της, μετά από εκείνο του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τη φανέλα του Ολυμπιακού το 2007.

Η Ρεάλ προσπαθούσε να απειλήσει αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία με την Μπριζ να προειδοποιεί στο 34′ με τον Τάου να πλασάρει και τον Κουρτουά να σώζει αλλά πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν και πάλι στην κόντρα μετά από λάθος του Μόντριτς και ο Ντένις νίκησε για δεύτερη φορά τον Βέλγο γκολκίπερ ο οποίος αποδοκιμαζόταν έντονα σε όλο το πρώτο μέρος.

Ξεκινώντας το δεύτερο μέρος ο Ζιντάν έκανε δύο αλλαγές με τους Κουρτουά και Νάτσο να βγαίνουν και τη θέση τους να παίρνουν οι Αρεολά και Μαρσέλο.

Αφού ο Αρεολά κράτησε σε ανεπανάληπτη ευκαιρία το 0-2 για την Ρεάλ στο 55′, σώζοντας το τετ α τετ με τον Ντένιζ η Ρεάλ μείωσε με κεφαλιά του Ράμος στο 56′. Το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά μετά από εξέταση του VAR μέτρησε και οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στο ματς.

Στο 84′ η Μπριζ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βορμέρ με δεύτερη κίτρινη και από την εκτέλεση του φάουλ από τον Κρος, ο Κασεμίρο με κεφαλιά έκανε ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς.

Πλέον η Ρεάλ έχει έναν βαθμό στον όμιλο ενώ η Μπριζ μετά την ισοπαλία με την Γαλατασαράι έφτασε τους δύο.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά (46’ Αρεολά), Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Νάτσο (46’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Λούκας Βάσκεθ (67’ Βιμίσιους), Αζάρ, Μπενζεμά

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Ντιατά, Ντέλι, Βάνακεν, Σομπόλ, Ριτς, Τάου (90+2’ Σκράιβερς), Μποναβέντουρ (71’ Οπεντά, 87’ Κουλς), Βορμέρ, Μάτα Μέχελε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ