Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Παρί στο Champions League. Αυτή τη φορά «απέδρασε» από τη Τουρκία με το γκολ του Ικάρντι και πλέον «φιγουράρει» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, την ώρα που η Ρεάλ έμεινε με μόλις έναν.

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Μετά την επιβλητική νίκη επί της Ρεάλ την πρώτη αγωνιστική με 3-0, ήρθε η «Άλωση της Πόλης».

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν κυρίαρχη στην Τουρκία και απέδρασε με το φτωχό 1-0 από την έδρα της Γαλατασαράι.

Ο Ικάρντι έκανε το χρέος του με το πρώτο γκολ που πετυχαίνει με την φανέλα της Παρί και έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Αργεντινός σκόραρε στο 52ο λεπτό το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Η Παρί με αυτή τη νίκη στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση του πρώτου γκρουπ, ειδικά μετά την ισοπαλία της Ρεάλ με την Κλαμπ Μπριζ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Παριζιάνοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τον Άνχελ Ντι Μαρία να είναι ο κινητήριος μοχλός. Ο Μουσλέρα έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με στόχο να βρουν το Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός είχε σπουδαία στιγμή, όμως ο Μαρκίνιος έσωσε το σουτ που επιχείρησε πάνω στη γραμμή, την ώρα που το γήπεδο «έβραζε».

Ωστόσο η Παρί πήρε ξανά τα ηνία και κράτησε την πολυπόθητη νίκη.

Τελικό αποτέλεσμα 0-1 για την πρωταθλήτρια Γαλλίας η οποία συνεχίζει ακάθεκτη προς την φάση των «16».

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο (77’ Μπάιραμ), Ντονκ, Μαρσάο, Λουιντάμα, Μαριάνο, Σερί, Ενζονζί, Μπελχαντά (62’ Φεγκουλί), Μπάμπελ (64’ Αντόνε), Φαλκάο

 Παρί (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Γκουέγ, Βεράτι, Σαράμπια (71’ Τσούπο-Μότινγκ), Ντι Μαρία (83’ Ερέρα), Ικάρντι (61’ Μπαπέ)

Βαθμολογία: 
Παρί Σεν Ζερμέν 6β.
Κλαμπ Μπριζ 2β.
Γαλατασαράι 1β.
Ρεάλ Μαδρίτης 1β.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ