Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου 2-7

Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου 2-7

Η Τότεναμ έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπάγερν με τους Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι σε εκπληκτική μέρα την διέσυρε με το απίθανο 7-2 μέσα στο Λονδίνο.

Μια Μπάγερν βγαλμένη από τα πιο «τρελά» όνειρα του κάθε οπαδού της εμφανίστηκε στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης και διέσυρε με το ταπεινωτικό 7-2 την φιναλίστ του περσινού Champions League, Τότεναμ για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στην μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του ο Γκνάμπρι που πέτυχε τέσσερα γκολ, δύο έβαλε ο Λεβαντόφσκι και άλλο ένα ο Κίμιχ σε ένα αποτέλεσμα που θα γραφτεί στην ιστορία της διοργάνωσης.

Μόλις στο 12′ η Τότεναμ έκανε το μεγάλο λάθος να ανοίξει το σκορ όταν ο Τολισό «πούλησε» την μπάλα, ο Εντομπελέ την έδωσε για τον Σον που έκανε το 1-0. Το τι θα επακολουθούσε δεν  μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός των Βαυαρών.

Τρία μόλις λεπτά αργότερα, με άπιαστο σουτ ο Κίμιχ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την ομάδα του και παράλληλα άνοιξε τον χορό των γκολ για τους φιλοξενούμενους που στην συνέχεια… οργίασαν.

Σον, Εντομπελέ και Κέιν δεν κατάφεραν να βάλουν την Τότεναμ μπροστά στο σκορ με σημαντικές ευκαιρίες που είχαν στα επόμενα λεπτά και το έκανε τελικά ο Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν στο 45′ όταν πήρε την μπάλα με πλάτη στο τέρμα, γύρισε και με σουτ έκανε το 1-2.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου Λεβαντόφσκι και Τολισό δεν κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ αλλά αυτό ήρθε τελικά στο 53′ με τον Γκνάπρι που άδειασε τον Οριέ και με σουτ έκανε το 1-3. Πριν καν συνέλθουν οι γηπεδούχοι ήρθε και νέο σοκ πάλι με τον Γκνάμπρι που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και στα δίχτυα του Γιορίς για το 1-4.

Ο Κέιν με πέναλτι μείωσε στο 59′ σε 2-4 και πήγε κάπως να σώσει τα προσχήματα αλλά η Μπάγερν είχε… διεστραμμένες ορέξεις. Αρχικά στο 83′ ύστερα από απίθανη μπαλιά του Τιάγκο, ο Γκνάμπρι έφυγε μόνος του από τη σέντρα και έκανε το 2-5 αλλά ο εφιάλτης για τους Λονδρέζους είχε και συνέχεια.

Ο Λεβαντόφσκι στο 87′ με πλασέ έκανε τα τέρματα της ομάδας του έξι και τα δικά του 14 σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, κάτι που έχει πετύχει μόνο αυτός στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς όμως ήταν ο Γκνάμπρι που για άλλη μια φορά βρήκε δίχτυα, στο 88′, κι έκανε το 7-2 για την ομάδα του Κόβατς που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Βερτόνχεν, Εντομπελέ (64’ Έρικσεν), Άλι (72’ Λούκας Μόουρα), Σισοκό, Γουίνκς (81’ Λαμέλα), Σον, Κέιν

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζίλε, Κίμιχ, Αλάμπα (46’ Τιάγκο), Παβάρ, Τολισό, Μπόατενγκ (71’ Μαρτίνεθ), Κοουτίνιο, Κομάν (71’ Πέρισιτς), Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

https://www.dailymotion.com/video/x7m0zj0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ