Βραδιά «φρίκης» για την Τότεναμ (pics)

Βραδιά «φρίκης» για την Τότεναμ (pics)

Ο διασυρμός με το ιστορικό 2-7 από την Μπάγερν σήμανε κάποια σειρά αρνητικών ρεκόρ για την Τότεναμ και το αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο απίστευτος διασυρμός της Τότεναμ με 2-7 από την Μπάγερν θα κάνει χρόνια να ξεχαστεί όχι μόνο από τους οπαδούς της φυσικά που υποφέρουν ή από κείνους των Βαυαρών που πανηγυρίζουν αλλά από όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που θα μείνει στην ιστορία και πόσω μάλλον όταν μιλάμε για την περσινή φιναλίστ του Champions League. Η ντροπιαστική αυτή ήττα όμως της Τότεναμ δημιούργησε κάποια αρνητικά ρεκόρ τόσο για την ίδια όσο και για το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά πρέπει να σημειωθεί πως η Τότεναμ είναι η πρώτη ομάδα που δέχεται επτά γκολ σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από την… ίδια όταν το 1995 η Κολωνία είχε επικρατήσει με 8-0 των Spurs για το Ιντερτότο.

Παράλληλα το 2-7 αποτελεί τη μεγαλύτερη ήττα αγγλικής ομάδας εντός έδρας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ η Τότεναμ δέχεται για πρώτη φορά επτά γκολ μέσα στο σπίτι της σε όλη της την ιστορία.

Tέλος θα πρέπει να σταθούμε στο τραγικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στη σεζόν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο η οποία μετράει μόλις τρεις νίκες σε δέκα επίσημα ματς στη σεζόν. Έχει αποκλειστεί ήδη από το League Cup καθώς έχασε στα πέναλτι από την Κόλτσεστερ που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ενώ στο πρωτάθλημα είναι στην έκτη θέση με μόλις 11 βαθμούς, 10 λιγότερους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Το αποψινό κάζο μεγατόνων είναι αυτονόητο να πούμε ότι φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τις «φωνές» για απομάκρυνσή του όλο και να πληθαίνουν. Σε μια χρονιά που μετά από καιρό η ομάδα του έκανε μεταγραφές και με πολλά εκατομμύρια μάλιστα για παίκτες όπως ο Εντομπελέ και ο Λο Σέλσο. Αν η εφτάρα από την Μπάγερν σηματοδοτήσει εξελίξεις για τον 47χρονο τεχνικό στον πάγκο των «πετεινών» θα το δούμε στο άμεσο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι όμως πως οι μέρες που διανύουμε είναι οι χειρότερες για τον άλλοτε κραταιό Αργεντινό προπονητή στο Νησί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ