Μαρτίνς: «Πολύ σοβαρό λάθος του διαιτητή η αποβολή»

Μαρτίνς: «Πολύ σοβαρό λάθος του διαιτητή η αποβολή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε σε δηλώσεις του στην ανύπαρκτη αποβολή του Μπενζιά στο 58', ενώ εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στάθηκε στην αποβολή του Μπενζιά στο 58ο λεπτό, τονίζοντας πως ο διαιτητής έχει κάνει πολύ μεγάλο λάθος στη συγκεκριμένη φάση.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών παράλληλα εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη, με την ποιότητα που διαθέτει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πράγματι σε σχέση και με την ερώτησή σας το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό μετά την αποβολή. Και αυτό παρότι κάναμε αλλαγές. Ήταν ένα σοβαρό λάθος του διαιτητή η αποβολή. Ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ήταν απαράδεκτο και οφείλεται στον διαιτητή αυτό που έγινε.

Όχι δεν νομίζω ότι ήταν οι αλλαγές που κάναμε ότι έπαιξαν ρόλο διότι μέχρι την αποβολή είχαμε ανταποκριθεί πολύ καλά. Μετά την αποβολή αποδυναμωθήκαμε. Ήταν μεγάλο το λάθος του διαιτητή. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε τέτοιο επίπεδο. Είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης σε δύο στατικές φάσεις. Δεν αλλάζει τίποτα. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα συνεχίσουμε με την ποιότητα που έχουμε. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ