Μπαρτσελόνα – Ίντερ 2-1

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 2-1

Η Ίντερ αιφνιδίασε με την έναρξη του αγώνα τη Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες πήρε το όπλο του και εκτέλεσε...δις για να φέρει τους «Μπλαουγκράνα» στη κορυφή του ομίλου.

Διανύει ίσως την καλύτερη αφετηρία της στη Serie A, η ομάδα έχει αρχίσει να «δένει», ωστόσο το Champions League φαίνεται να της πέφτει… βαρύ.

Μπορεί η Ίντερ να σίγησε από νωρίς το «Camp Nou» με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (2′) , όμως η συνέχεια ανήκε στη γηπεδούχο Μπαρτσελόνα που βρήκε δύο φορές απάντηση με τον εξαιρετικό Λουίς Σουάρες (58′,84′).

Οι «νερατζουρι» πραγματικά έκαναν την Καταλονία να σωπάσει όταν ο νεαρός Λαουτάρο Μαρτίνες νίκησε τον Τερ Στεγκεν για το 0-1 μόλις στο 2ο λεπτό.

Η συνέχεια όμως είχε ως απόλυτους κυρίαρχους τους «Μπλαουγκράνα». Τα στατιστικά ποτέ δεν λένε ψέματα, με την παρέα του Μέσι να έχει 17 τελικές έναντι 11 των Ιταλών και ποσοστό κατοχής 61% έναντι 39% των φιλοξενούμενων.

Πάρα τις ευκαιρίες η «Μπάρτσα» δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει στο πρώτο μέρος .

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση ανέβηκε κι αλλο, η πίεση αυξήθηκε και η Ίντερ (δεν είχε Λουκάκου) προσπαθούσε να στηριχθεί στις αντεπιθέσεις και στην ταχύτητα των Μαρτίνες, Σάντσες.

Καμία τύχη για την πρωτοπόρο της Serie A από το 58ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα.

Ο Βιδάλ βρήκε τον Σουάρες, ο οποίος με ένα απίστευτο γυριστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χαντανοβιτς, γράφοντας το 1-1.

Η ισοπαλία έδειχνε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Μέσι έδωσε ξανά στον Ουρουγουανό, οποίος «δάγκωσε» για δεύτερη φορά τους Ιταλούς στο 84′ και ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή, 2-1!

Πλέον η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση με τη Ντόρτμουντ (4 βαθμοί έκαστος) και στον πάτο της βαθμολογίας είναι η Σλάβια Πράγας και η Ίντερ έχοντας από έναν βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ