Κλοπ: «Θα έφευγα απ’ τη Λίβερπουλ αν έβλεπα βίντεο απ’ τα αποδυτήρια»

Κλοπ: «Θα έφευγα απ’ τη Λίβερπουλ αν έβλεπα βίντεο απ’ τα αποδυτήρια»

Ένα βίντεο με έναν προπονητή να μιλάει μέσα στα αποδυτήρια. Ένα βίντεο που έγινε viral, αλλά θα αποτελούσε αφορμή για να έφευγε ο Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ αν το έκαναν σε εκείνον...

Όλη η Ευρώπη τον είδε να κάνει σπριντ όταν η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε τη Λίβερπουλ σε 3-3 και να θυμίζει αθλητή του στίβου. Με το κοστούμι και τη γραβάτα να ανεμίζουν, ο προπονητής των Αυστριακών, Τζέσι Μαρς, δεν έδειξε να νοιάζεται για την εικόνα του. Του αρκούσε να ζήσει τη στιγμή. Παρέα με τους παίκτες του και τον κόσμο τους.

Απολαύστε τον, αν δεν τον έχετε δει ήδη:

https://twitter.com/Jasoninho10/status/1179493768673857536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1179493768673857536&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.england365.gr%2F

Ναι, σε όλους μας θύμισε τον Ζοσέ Μουρίνιο. Κι εκείνο το απίστευτο σπριντ του μέσα στο Καμπ Νου, όταν η Ίντερ είχε προκριθεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αυτό το βίντεο, όμως, το βίντεο με το σπριντ του Τζέσι Μαρς, επισκιάστηκε από ένα άλλο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Απ’ αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Σάλτσμπουργκ και τον δείχνει στην πωρωτική του ομιλία στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Αυτή δηλαδή:

https://twitter.com/CoachDarian/status/1179856291193380865?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1179856291193380865&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.to10.gr%2Fpodosfero%2Fchampions-league%2F739475%2Fsaltsbourgk-etsi-porose-tous-pektes-sto-imichrono-o-mars-vid%2F

Ο προπονητής της Σάλτσμπουργκ κερδίζει, κατά κράτος, το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο βίντεο, δύο κλικς, δύο διαφορετικές εικόνες, που θα μπορούσαν να γίνουν ταινία μικρού μήκους. Που σίγουρα δε θα έπαιζε ο Γιούργκεν Κλοπ. Όχι γιατί δεν τον έχουμε δει και τον ίδιο να πανηγυρίζει και να γίνεται… viral για τις αντιδράσεις του.

Αλλά γιατί αν η Λίβερπουλ παρουσίαζε εικόνες από τα δικά του αποδυτήρια και τις δικές του ομιλίες, εκείνος θα έπαιρνε το καπελάκι του και θα έφευγε. Ο ίδιος το είπε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ομιλία του συναδέλφου του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα των δύο ομάδων.

«Εάν δημοσιευόταν τέτοιο βίντεο θα έφευγα από τη Λίβερπουλ», ήταν η απάντησή του. Άλλωστε, πρόσφατα ο ίδιος έχει αποκαλύψει ορισμένες από τις ομιλίες του όταν ήταν ακόμα προπονητής στην Ντόρτμουντ. Και πολλά περιστατικά με ποδοσφαιριστές του. Το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον. Και σίγουρα δε θα ήθελε να τα δει όλος ο κόσμος, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μαρς, ο οποίος όπως αποδείχτηκε ενέπνευσε τους παίκτες του που γύρισαν το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να φύγουν με βαθμολογικό όφελος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ