Δεν παίζει μέχρι τα Χριστούγεννα ο Λιορίς

Δεν παίζει μέχρι τα Χριστούγεννα ο Λιορίς

Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Λιορίς τραυματίστηκε στον αριστερό αγκώνα και θα απουσιάσει από τα υπόλοιπα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Εκτός από την αγωνιστική «κατρακύλα», η Τότεναμ έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα: τον τραυματισμό του Ούγκο Λιορίς. Ο βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε στην ήττα με 3-0 από τη Μπράιτον το προηγούμενο Σάββατο, μόλις στο 3′.

Ο Γάλλος γκολκίπερ έσπασε τον αριστερό αγκώνα και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι θα απουσιάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Λιορίς διακομίστηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το χτύπημα του και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για να αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ, ο Λιορίς θα αποφύγει το χειρουργείο και θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή. Όμως, όπως και να έχει, ο Λιορίς δεν πρόκειται να ενισχύσει την Τότεναμ εναντίον του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Στην αρχή ο τραυματισμός του Λιορίς φάνηκε πιο σοβαρός, αφού ο Γάλλος δεχόταν τις πρώτες βοήθειες για περίπου 5 λεπτά, προτού καταφέρουν οι υπεύθυνοι να τον ανεβάσουν στο φορείο και να τον μεταφέρουν στο ιατρείο του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ