Παρί Σεν Ζερμέν : «Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης» είπε ο Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν : «Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης» είπε ο Νεϊμάρ

Την πεποίθησή του ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη συνέχεια του Champions League εξέφρασε ο Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να απαντά και σε ερώτηση για το λόγο της αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα.

Στην ανατολική ακτή της χερσονήσου του Κατάρ και συγκεκριμένα τη Ντόχα βρίσκεται η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου τουρ που πραγματοποιεί στα λημέρια του ζάμπλουτου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της, Νασέρ Αλ Κελαΐφί.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού της γαλλικής ομάδας και αφού υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα σε… κελεμπιοφόρους πιτσιρικάδες, ο Νεϊμάρ κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του Champions League, που έφερε στο δρόμο της Παρί την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όλοι ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ.: για τους 16 της διοργάνωσης). Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, θέλουμε να γράψουμε ιστορία με το να την αποκλείσουμε και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να το κάνουμε. Θα είναι δύσκολα, καθότι διαθέτουν παίκτες που αγωνίζονται για χρόνια μαζί και το να κατακτήσεις για τρίτη σερί χρονιά το Champions League είναι τεράστιο κίνητρο, μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε», τόνισε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και το αν η απόφασή του οφειλόταν στη θέλησή του να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να απαντά πώς «και να έρθει μια τέτοια επιτυχία, θα έρθει μέσω της συμβολής μου και των συμπαικτών μου στην ομαδική κατάκτηση τίτλων», ενώ αναφορικά με το επερχόμενο Μουντιάλ ξεκαθάρισε πως «σαφώς και είναι σημαντικό», υπογράμμισε όμως ότι «προέχουν οι υποχρεώσεις με την Παρί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ