Ντάνιελ Ποντένσε: Ο «Superman» του Ολυμπιακού, έγινε 24 ετών (pics, vids)

Ντάνιελ Ποντένσε: Ο «Superman» του Ολυμπιακού, έγινε 24 ετών (pics, vids)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έγινε 24 και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας και της ζωής του. Με την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ολυμπιακού να γιορτάζει μαζί του.

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς 24 χρόνια ο Ντάνιελ Ποντένσε ήρθε στη ζωή. Στην πόλη Οέιρας. Μια πόλη μόλις 34.800 κατοίκων, η οποία διασχίζεται από τον Τάγο ποταμό, στη σημείο ακριβώς όπου τα νερά του καταλήξουν στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ακριβώς 24 χρόνια μετά από την ημέρα που αντίκρισε το πρώτο φως, ο Ποντένσε ζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Κερδίζοντας όσα ήλπιζε ότι θα καταφέρει με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και κερδίζοντας δικαιωματικά μια θέση στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Ο Ποντένσε αποτελεί ένα εκλεκτό μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ολυμπιακού. Ενας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ενας παίκτης νέος, φιλόδοξος, αποφασισμένος να πετύχει. Και ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να τον βοηθήσει, να τον στηρίξει και να του προσφέρει ό,τι χρειάζεται, για να φτάσει εκεί που θέλει.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έλαβε και το μεγάλο δώρο γενεθλίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Την επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2023, με καλύτερες απολαβές. Και ένα μήνυμα, τόσο στον ίδιο όσο και στους… ενδιαφερόμενους, πως ο Ποντένσε είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού.

Ο Ποντένσε ετοιμάζεται να δώσει τον 57ο επίσημο αγώνα του το βράδυ της Τρίτης. Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση και να προσφέρει ο ίδιος ένα… δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με την έως τώρα παρουσία του στους Ερυθρόλευκους να περιλαμβάνει 56 συμμετοχές, 10 γκολ, 11 ασίστ, αλλά να μην περιγράφει την πραγματικότητα. Το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του.

Οι Ερυθρόλευκοι του ευχήθηκαν από νωρίς το πρωί για τα γενέθλιά του. Ενώ και οι φίλοι του από την ομάδα, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, φρόντισαν να του κάνουν μια μίνι έκπληξη. Η οποία περιλάμβανε και τούρτα γενεθλίων και κεράκια…

https://www.instagram.com/p/B33v_XGHFAq/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ