Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους ήταν μεγάλη με Αλέγκρι αλλά με τον Σάρι βελτιωθήκαμε»

Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους ήταν μεγάλη με Αλέγκρι αλλά με τον Σάρι βελτιωθήκαμε»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με την Λοκομοτίβ Μόσχας (22/10, 22:00), τονίζοντας πως οι «μπιανκονέρι» με τον Αλέγκρι πέτυχαν πολλά, αλλά με τον Σάρι βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο.

Η Γιουβέντους έχει αλλάξει στιλ με την έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι στο Τορίνο, δίνοντας έμφαση στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Αυτά τα στοιχεία δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους παίκτες του, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εκθειάζει τον πρώην προπονητή της Νάπολι, στη συνέντευξη τύπου για την τρίτη αγωνιστική του Chmapions League με την Λοκομοτίβ Μόσχας (22/10, 22:00).

Ο Πορτογάλος σταρ αναγνώρισε την προσφορά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη «Βέκια Σινιόρα», αλλά υπογράμμισε ότι με την έλευση του Σάρι, απελευθερώθηκε τόσο ίδιος, αλλά βελτιώθηκε και όλη η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 34χρονου Πορτογάλου:

«Με τον Σάρι αλλάξαμε για να βελτιωθούμε. Εγώ έχω περισσότερη ελευθερία. Αλλάξαμε πολύ, βελτιωθήκαμε, υπάρχουν ακόμα πράγματα να διορθώσουμε αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Με τον Αλέγκρι κάναμε μία εξαιρετική δουλειά αλλά με τον Σάρι βελτιωθήκαμε. Ναι, άλλαξε λίγο ο τρόπος παιχνιδιού μου, προσπαθώ πάντα να πηγαίνω και να παίζω σε χώρους του γηπέδου όπου αισθάνομαι καλύτερα. Μου αρέσει να έχω ελευθερία κινήσεων.

Μου αρέσει αυτά που μου ζητάει να κάνω στο γήπεδο. Σε σχέση με το παρελθόν δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, είμαστε πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας, κινούμαστε με διαφορετικό τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς πηγαίνουν τα πράγματα με το νέο προπονητή.

Όσον αφορά τα επόμενα ρεκόρ που θέλει να καταρρίψει, δεδομένου πως έσπασε ήδη το φράγμα των 700 τερμάτων στην επαγγελματική καριέρα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπογράμμισε:

«Τα 700 γκολ είναι ήδη κομμάτι του παρελθόντος. Τώρα θα πρέπει να σκεφτούμε αυτό που θα συμβεί, αλλά όπως έχω ήδη πει, δεν είναι το σημαντικότερο πράγματα τα ατομικά ρεκόρ.

Θέλω να παίζω για να κάνω την Γιουβέντους και την εθνική Πορτογαλίας να νικούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ