Άγιαξ – Τσέλσι 0-1

Άγιαξ – Τσέλσι 0-1

Με σκόρερ το Μίσι Μπατσουαγί η Τσέλσι άλωσε τη «Johan Cruyff Arena» και έφτασε τον Άγιαξ στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς.

Στην κορυφή του όγδοου ομίλου ανέβηκε η Τσέλσι με τη νίκη 1-0 επί του Άγιαξ στην Ολλανδία και περιμένει το ματς της Λιλ με τη Βαλένθια για να δει αν θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο και χωρίς τις πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ένα γκολ που πέτυχε ο Άγιαξ με τον Πρόμες, το οποίο έπειτα από τη χρήση VAR ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ βρισκόταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Τσέλσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Πρώτα ο «Αίαντας» είχε δοκάρι με τον Έντσον Άλβαρεζ στο 59′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στη συνέχεια η Τσέλσι πήρε τον έλεγχο του αγώνα και είχε τις ευκαιρίες. Στο 73′ ο Μπατσουαγί προειδοποίησε, στέλνοντας τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 80′ ένα σουτ του Πούλισιτς πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή ευκαιρία για την ομάδα του Λονδίνου. Στο 86′ ο Πούλισιτς έκανε ωραία προσπάθεια  από αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Αλόνσο άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Μπατσουαγί διαμόρφωσε το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάτι και η Τσέλσι πανηγύρισε τη νίκη.

Την Τρίτη στις 05/11 οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ