Γκενκ – Λίβερπουλ: Ένα… γράμμα έστειλε δυο οπαδούς σε άλλη πόλη!

Γκενκ – Λίβερπουλ: Ένα… γράμμα έστειλε δυο οπαδούς σε άλλη πόλη!

Δυο οπαδοί της Λίβερπουλ ταξίδεψαν στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους με την Γκενκ, όμως ένα γράμμα τους... έστειλε σε άλλη πόλη!

Απίστευτο περιστατικό με δυο οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι έχασαν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους στο Champions League επειδή βρέθηκαν σε άλλη… πόλη.

Οι «κόκκινοι» αντιμετώπιζαν τη Γκενκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι δυο άνδρες αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι στο Βέλγιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το αγαπημένο τους κλαμπ.

Μισή ώρα, όμως, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης εμφανίστηκαν στο κέντρο της πόλης Γκεντ (Γάνδης) και αναζητούσαν το γήπεδο που θα φιλοξενούσε τον αγώνα!

Προφανώς, οι άτυχοι οπαδοί της Λίβερπουλ μπέρδεψαν τις ονομασίες των δυο πόλεων και βρέθηκαν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον πραγματικό τόπο διεξαγωγής, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να βρεθούν εγκαίρως στο παιχνίδι.

Πάντως, η Γκεντ αποφάσισε να να τους προσκαλέσει να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας απέναντι στη Βόλφσμπουργκ για τους ομίλους του Europa League, προκειμένου να μην πάει τελείως χαμένο το ταξίδι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ