Μπονούτσι: «Ο Ντε Λιχτ θα γίνει ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου»

Μπονούτσι: «Ο Ντε Λιχτ θα γίνει ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για τον νεαρό συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Ματάις Ντε Λιχτ, λέγοντας πως στο μέλλον θα γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ πραγματοποίησε φέτος το μεγάλο βήμα από τον Άγιαξ στην Γιουβέντους. Το ξεκίνημά του με τους «μπιανκονέρι» μπορεί να μην ενθουσιάζει, αλλά το νεαρός σέντερ μπακ έχει όλα τα φόντα για να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στο μέλλον.

Αυτό πιστεύει τουλάχιστον ο συμπαίκτης του στη «Μεγάλη κυρία», Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος δήλωσε μετά τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του Champions League με την Λοκομοτίβ Μόσχας.

«Η μοίρα του Ντε Λιχτ είναι προδιαγεγραμμένη. Αγωνίζεται όπως όλοι, ωστόσο πρέπει να τον αφήσουν ήσυχο. Έχει την ποιότητα να γίνει αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο».

Ο 32χρονος Ιταλός, μάλιστα, τόνισε ότι η αρνητική κριτική δεν θα πρέπει να τον επηρεάσει, καθώς το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό: «Κάνει λάθη, όπως έκανα και εγώ στο παρελθόν και ο καθένας. Είναι αναπόφευκτο. Φορώντας αυτήν τη φανέλα, πάντα έχεις πίεση και εκείνος το κάνει μόλις στα 20 του χρόνια.

Είναι θέμα χρόνου. Ακόμα και απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας έπαιξε πολύ καλά. Είναι απλώς ένας άνθρωπος. Ωστόσο, μόλις αποκτήσει εμπειρία θα εξελιχθεί στον κορυφαίο στόπερ του κόσμου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ