Η Μπάγερν έδιωξε τον Κόβατς τρεις μέρες πριν τον Ολυμπιακό

Η Μπάγερν έδιωξε τον Κόβατς τρεις μέρες πριν τον Ολυμπιακό

Η 5άρα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να ανακοινώσουν την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς!

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δεν περίμενε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς το βράδυ της Πέμπτης. Αντιδρώντας άμεσα και δραστικά στην ντροπιαστική 5άρα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ομάδα του Μονάχου, τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη τον Κόβατς, συζήτησαν μαζί του για την κακή εικόνα της ομάδας. Και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Με τον Κροάτη να εξαναγκάζεται να παραιτείται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν

«Ο Νίκο Κόβατς δεν είναι πια προπονητής της Μπάγερν Μονάχου. Αυτό είναι κάτι που ο Ούλι Χένες, πρόεδρος της Μπάγερν, ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, συμφώνησαν με τον Νίκο Κόβατς αυτή την Κυριακή, κοινή συναινέσει. Ο Κόβατς έθεσε την παραίτησή του ως προπονητής στη διοίκηση της Μπάγερν.

Ο Κάρλ-Χάινς Ρουμενίγκε εξήγησε: «Η απόδοση της ομάδας μας τις τελευταίες εβδομάδες και τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπήρχε ανάγκη για δράση. Ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ είχαμε μια ανοιχτή και σοβαρή συζήτηση με τον Νίκο σε αυτή βάση την Κυριακή, με τη συναινετική απόφαση ότι ο Νίκο δεν θα είναι πια προπονητής της τηε Μπάγερν. Ολοι στενοχωριόμαστε για αυτή την εξέλιξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Κόβατς εκ μέρους της Μπάγερν για τη δουλειά του, ειδικά για την κατάκτηση του νταμπλ της προηγούμενης χρονιάς».

Για τη συνέχεια, ο βοηθός προπονητή Χανς Φλικ θα είναι υπεύθυνος της ομάδας της Μπάγερν, για να προετοιμαστεί για το παιχνίδια του Champions League με την Μπάγερν την Τετάρτη και εναντίον της Ντόρτμουντ το ερχόμενο Σάββατο.

«Τώρα περιμένω μια θετική παρουσία από τους ποδοσφαιριστές μας και απόλυτο κίνητρο να πετύχουμε τους στόχους αυτής της σεζόν», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο Νίκο Κόβιτς ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για τον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα, και επίσης ο τρόπος που παίξαμε τελευταία, με έκαναν να καταλήξω σε αυτή την απόφαση. Ο αδερφός μου, Ρόμπερτ και εγώ ευχαριστούμε την Μπάγερν για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα μας κέρδισε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Ηταν μια καλή περίοδος. Εύχομαι τον σύλλογο και στην ομάδα τα καλύτερα»».

https://twitter.com/FCBayern/status/1191081762241286144?s=20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ