Τσιμίκας: «Μοναδικός στόχος η νίκη»

Τσιμίκας: «Μοναδικός στόχος η νίκη»

Ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μπάγερν τόνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η νίκη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τη Μπάγερν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League (06/11, 19:55) και ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε ότι μοναδικός στόχος των ερυθρολεύκων είναι η νίκη.

Ο μπακ των Πειραιωτών ανέφερε πως αν οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση όπως εκείνη του «Γ. Καραϊσκάκης» δε θα έχουν πρόβλημα και έδωσε το σύνθημα για να προσπαθήσουν εκείνος και οι συμπαίκτες να πραγματοποιήσουν μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για το τι περιμένεις από τον εαυτό του στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν: «Πρώτα από όλα περιμένω από την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μετά περιμένω από τον εαυτό μου να δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν θα παραταχθεί με νέο προπονητή: «Περιμένουμε από την Μπάγερν να παίξει καλά. Πιστεύω ότι θα παίξει με το ίδιο πλάνο που είχε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν είναι Μπάγερν. Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εξαρτάται από εμάς πως θα είμαστε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε αυτοί που ήμασταν και στο Καραϊσκάκη, όπου δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε νικήσει εξίσου μεγάλες ομάδες. Ευελπιστούμε να γίνει το ίδιο και αύριο.

Για το πώς το ζει ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής, σαν άνθρωπος:«Ήταν ένα όνειρο ζωής όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει εδώ. Από εκεί και πέρα δεν μου λέει κάτι. Προπονούμαι καθημερινά για να φτάσω στο επίπεδο που θα αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες. Θα προσπαθήσω να το χαρώ. Σίγουρα είναι μια γιορτή και μακάρι όλη αυτή η χαρά να συνδυαστεί με νίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ