Κόντε: «Κουράστηκα να λέω ότι έγιναν μεγάλα λάθη στον σχεδιασμό»

Κόντε: «Κουράστηκα να λέω ότι έγιναν μεγάλα λάθη στον σχεδιασμό»

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε αιχμές σε δηλώσεις του για τον σχεδιασμό της Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι και τα έβαλε με τη διοίκηση μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ.

Η Ίντερ ηττήθηκε με 3-2 από την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League, με τους Βεστφαλούς να πραγματοποιούν μια σπουδαία ανατροπή, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Αντόνιο Κόντε σχολίασε την ήττα των νερατζούρι και τα έβαλε με τη διοίκηση της ομάδας, εκφράζοντας την απογοήτευση του για όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας τα οποία έχουν αρχίσει και φαίνονται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι απογοητευτικό αλλά τι μπορώ να πω; Μου λένε συνεχώς ότι πρέπει να χαμογελάω περισσότερο στην τηλεόραση… Δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να σχολιάσω τι συνέβη στο 2ο ημίχρονο. Υπάρχουν τόσα άλλοθι και δεν θέλω να δημιουργήσω ένα ακόμη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα παιδιά δίνουν το 100% και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα ευχαριστήσω για αυτό. Δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από αυτό. Με ενοχλεί και ενοχλεί και τους παίκτες μου το αποτέλεσμα αυτό. Έχω μπουχτίσει να λέω τα ίδια πράγματα συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει ο Γενάρης ή ο Φεβρουάριος. Επρεπε να έχουμε σχεδιάσει την σεζόν πολύ, πολύ καλύτερα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να προβληματίσουμε τον κάθε αντίπαλο αν παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Κουράστηκα να λέω τα ίδια. Ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας από το δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ