O Ρονάλντο εκνευρίστηκε στην αλλαγή του, τον δικαιολόγησε ο Σάρι (vid)

O Ρονάλντο εκνευρίστηκε στην αλλαγή του, τον δικαιολόγησε ο Σάρι (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε αλλαγή στο 81ο λεπτό, με τον Πορτογάλο να δείχνει να ενοχλείται. Ο Μαουρίτσιο Σάρι παρόλα αυτά τόνισε ότι είχε απλώς ενοχλήσεις.

Η Γιουβέντους νίκησε δύσκολα 2-1 στις καθυστερήσεις τη Λοκομοτίβ Μόσχας εκτός έδρας, με τον Ντάγκλας Κόστα να λυτρώνει την ομάδα του.

Στο 1-1 και συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό, ο προπονητής των «Μπιανκονέρι»… τόλμησε να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος δεν βοήθησε την ομάδα του και βγήκε για να περάσει ο Ντιμπάλα, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος ο 34χρονος.

Έτσι ενώ πέρναγε εκτός, τα… είπε λίγο με τον προπονητή του, με τους δύο άνδρες να έχουν ένα μικρό διάλογο.

https://twitter.com/FutbolMuu/status/1192165817087135745

Ο Σάρι πάντως στη συνέντευξη τύπου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διευκρινίζοντας ότι παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο.

«Ο Ρονάλντο ήταν εκνευρισμένος επειδή δεν είναι καλά. Εδώ και λίγες μέρες έχει μια ενόχληση στο γόνατο και αυτό τον κουράζει πιο εύκολα. Ήταν ήδη νευρικός από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου λόγω των ενοχλήσεων.

Όταν είδα σε ένα σπριντ μία κίνηση του που δεν μου άρεσε, φοβήθηκα ότι θα υπάρξει πραγματικός τραυματισμός και γι’ αυτό αποφάσισα να τον βγάλω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ