Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Οι Γερμανοί επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την 3η θέση – Εχασε αλλά δεν χάθηκε η Ατλετικο Μαδρίτης.

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γερμανία και έπιασε στην τρίτη θέση την Λοκομοτίβ Μόσχας.  Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση για τις Ασπιρίνες, οι οποίες έπιασαν στην 3η θέση τους Ρώσους με 3 βαθμούς, αφού οι Μοσχοβίτες δεν κατάφεραν να πάρουν πόντο απέναντι στην Γιουβέντους (1-2).

Την επόμενη αγωνιστική η Λοκομοτίβ υποδέχεται την Μπάγερ, ενώ η Ατλέτικο πηγαίνει στην Ιταλία για το ματς με την Γιουβέντους, σε ένα ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές με τον Φόλαντ (9’, 18’). Ο ίδιος παίκτης στο 20’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ομπλακ του είπε «όχι». Στο 38’ η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι και 41’ βρήκε το γκολ που έψαχνε, με τη βοήθεια του Παρτέι. Ο μέσος της Ατλέτικο έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα στους Γερμανούς.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Φόλαντ στο 55’ να κάνει το 2-0. Ο Μπελαράμπι σέντραρε από δεξιά, ο Φόλαντ στόπαρε στην περιοχή και με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στις Ασπιρίνες. Μετά το δεύτερο γκολ, η Ατλέτικο αντέδρασε και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων. Στο 65’ ο Σαούλ με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε.

Στο 75’ ο Μοράτα σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Τα λεπτά κυλούσαν, με την Μπάγερ να κρατάει σφιχτά τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90+3’ με σουτ του Μοράτα, μετά από γύρισμα του Παρτέι.  Μάλιστα με τη σέντρα ο Μοράτα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Σ.Μπέντερ, Βέντελ (81’ Ρέτσος), Βάιζερ, Αμίρι, Ντεμιρμπάι, Αρανγκίς (64’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Χάβερτς (89’ Ντράγκοβιτς), Φόλαντ, Μπελαράμπι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Αρίας, Ερμόσο, Λόντι (52’ Λεμάρ), Φελίπε, Παρτέι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (70’ Ερέρα), Μοράτα, Κόστα (61’ Βιτόλο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ