Ολυμπιακός: Το παραμύθι του 0-2-10 και η αλήθεια που ξεχνούν…

Ολυμπιακός: Το παραμύθι του 0-2-10 και η αλήθεια που ξεχνούν…

0-2-10 ο Ολυμπιακός στα τελευταία ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι… εξυγιαντές τον κράζουν. Γιατί δεν νίκησε Μπάγερν, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Τότεναμ. «Ξεχνώντας» συνολικά τι έχει κάνει (και) τα τελευταία 4 χρόνια ο Ολυμπιακός που παίζει μόνος του στην Ευρώπη. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο...

Είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό. Το θράσος αλλά και η προπαγάνδα. Ο καθένας με ότι «όπλα» έχει. Όταν πρέπει με κάθε τρόπο να την… πέσεις στον Ολυμπιακό, να επιδιώξεις να δημιουργήσεις την δική σου «αλήθεια».

Ο Ολυμπιακός όντως στα τελευταία του 12 ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει 2 ισοπαλίες και 10 ήττες. Το διαβάζεις, το βλέπεις και λες είναι βαρύ και ασήκωτο. Όλα αυτά από την σεζόν 2015-16. Τον Νοέμβριο του 2015 νίκησε 2-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη και από τότε δεν μπόρεσε να κάνει ξανά νίκη.

Έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ ξανά την σεζόν 2017-18 και την χρονιά που «τρέχει». Τεράστια λοιπόν η αποτυχία του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα… εξυγιαντικά ΜΜΕ και τα σάιτ του ΠΑΟΚ.

Ποια είναι λοιπόν η αποτυχία του Ολυμπιακού; Ότι σε αυτά τα 12 ματς δεν μπόρεσε να νικήσει την πανίσχυρη πριν τέσσερα χρόνια Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Τα υπόλοιπα 10 ματς θα αναρωτηθείτε εύλογα, ποια είναι; Τρία ματς με την Μπάγερν, δύο ματς με την Μπαρτσελόνα, δύο με την Γιουβέντους, ένα με την Άρσεναλ, ένα με την Τότεναμ και ένα με την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα.

Σε αυτά τα 10 ματς ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 με την Μπαρτσελόνα και 2-2 με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Στα υπόλοιπα έχασε.

Και οι… εξυγιαντές που «όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν» έκαναν… σημαία το 0-2-10 του Ολυμπιακού!

Με τον ΠΑΟΚ να έχει χάσει από κάθε ευρωπαϊκό «χωριό», να μην ξέρει τι είναι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, να είναι εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, την ΑΕΚ επίσης αποκλεισμένη και τον ΠΑΟ… αποσυρμένο από την Ευρώπη εδώ και χρόνια, την «πέφτουν» στον Ολυμπιακό επειδή δεν έχει νικήσει την Μπαρτσελόνα, την Γιουβέντους, την Άρσεναλ, την Μπάγερν, την Τότεναμ και την Σπόρτινγκ.

Ο Ολυμπιακός που θα μπορούσε σίγουρα να νικήσει στο Βελιγράδι αλλά δεν τα κατάφερε, θα μπορούσε να έχει καλύτερη εικόνα με την Σπόρτινγκ αλλά δεν είχε.

Το 0-2-10 όμως «χτυπάει» ωραία για την προπαγάνδα. Και προσέξτε μια ακόμη… λεπτομέρεια.

Σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός υπάρχει μόνος του στην Ευρώπη! Είναι ο μοναδικός λόγος που η Ελλάδα δεν έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη. Και παλεύει ακόμη για την 15η θέση.

Γιατί βλέπετε, τα παιδιά, ξεχνούν μια… λεπτομέρεια. Τι έχει συμβεί στην Ευρώπη στα υπόλοιπα ματς σε αυτά τα 4 χρόνια. Ο Ολυμπιακός σε αυτά τα 4 χρόνια λοιπόν έχει παίξει δύο φορές και σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, την πρώτη χρονιά πέρασε με 8 βαθμούς και έφτασε μέχρι τους 16 της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκε από την Μπεσίκτας.

Πέρσι σε όμιλο… Τσάμπιονς Λιγκ με Μπέτις και Μίλαν πέταξε έξω τους Ιταλούς και πήρε τεράστια πρόκριση στους 32 που αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Ντινάμο Κιέβου.

Πέρσι μάζεψε 10 βαθμούς στο Γιουρόπα Λιγκ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Στα καλοκαιρινά προκριματικά μετά το σοκ της Μπερ Σεβά είναι αήττητος. Απέκλεισε Παρτιζάν και Ριέκα και μπήκε στον όμιλο «φωτιά» με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ, απέκλεισε Λουκέρνη, Μπέρνι και μπήκε στον όμιλο του Γιουρόπα, απέκλεισε εμφατικά Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ και μπήκε από τον δύσκολο δρόμο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτές τις… λεπτομέρειες τις ξέχασαν οι «εξυγιαντές». Το 0-2-10 άλλωστε «χτυπάει» ωραία.

Σε όσους θέλουν να το πιστέψουν γιατί είναι η παρηγοριά στον άρρωστο και «στάχτη στα μάτια» για να δικαιολογηθεί η ανυπαρξία των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ