Νέες αποδοκιμασίες για Μπέιλ στο «Μπερναμπέου»

Νέες αποδοκιμασίες για Μπέιλ στο «Μπερναμπέου»

Ο Ουαλός τα άκουσε εκ νέου από τους οπαδούς της Ρεάλ στην αναμέτρηση απέναντι στην Παρί και όλα δείχνουν πως οι σχέσεις του με το κοινό της ομάδας πολύ δύσκολα θα αποκατασταθούν.

Οριστική ρήξη φαίνεται πως έχει επέλθει στη σχέση των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η κίνηση του Ουαλού να πανηγυρίσει με το επίμαχο πανό στο τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια ανάμεσα στις τάξεις των Μαδριλένων, οι οποίοι δεν του χαρίστηκαν.

Στην αναμέτρηση απέναντι στη Σοσιεδάδ, σύσσωμο το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αποδοκίμασε τον 30χρονο την ώρα που περνούσε στον αγωνιστικό χώρο και όπως αποδείχθηκε λίγες ημέρες αργότερα δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

Παρά τις προτροπές του Ζιντάν προς τον κόσμο της ομάδας να σταματήσει τα γιουχαρίσματα προς τον Ουαλό, το κοινό των «Μερένχες» φαίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμο να συγχωρέσει τον Μπέιλ και προέβη σε νέες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στον αγώνα με την Παρί.

Ο Ουαλός πέρασε στη θέση του τραυματία, Εντέν Αζάρ, στο 67′ της αναμέτρησης μόνο και μόνο για να τα… ακούσει ξανά από την κερκίδα, με τους οπαδούς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να κάνουν σαφές πως πλέον δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε… ζωγραφιστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ