Champions League: Ο αήττητος ΠΑΟΚ και η αποτυχία του Ολυμπιακού…

Champions League: Ο αήττητος ΠΑΟΚ και η αποτυχία του Ολυμπιακού…

Τα ευλογημένα ΜΜΕ του Ιβάν ειρωνεύονται την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και αποθεώνουν την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. Στο Champions League...

Να, λοιπόν, που και το γαρ πολύ της χαράς γεννά παραφροσύνη. Είναι αυτό που λένε, θέλει η ταναπού να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ακριβώς αυτό, όπως θα το έγραφε και ο μεγάλος Κώστας Καίσαρης. Ο οποίος όλο και κάποια trollιά θα είχε να γράψει για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στο Champions League. Αλλά κυρίως θα ασχολούνταν με αυτούς που ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό για την πορεία του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πάμε, όμως, να δούμε ποιος και γιατί ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό. Τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη, λοιπόν, την επομένη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τα «παραμύθια» όπως χαρακτηρίζουν τη δήλωσή του πως όνειρο του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Μάλιστα, γίνεται ολόκληρη «εμπεριστατωμένη» (όχι καμιά αρπακολλίστικη δουλειά) ανάλυση για το πόσο απέτυχε ο Ολυμπιακός. Και πόσο παραμυθιάζεται ο κόσμος του, από αναφορές «κάποιου» Καρεμπέ, για τρόπαιο ακόμη και στο Champions League.

Εξάλλου, είναι γνωστό, το γνωρίζουν όλοι, πως τα επικοινωνιακά «νεροπίστολα» του Ιβάν Σαββίδη έχουν πολύ καλή γνώση και άποψη για θέματα Champions League. Διότι, ως γνωστόν, οι υπάλληλοι του Ιβάν και ο Γκιόργκις έχουν περισσότερα τρόπαια Champions League και Μουντιάλ από τον Καρεμπέ. Οπότε κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Αυτό που είναι ουσιαστικό και το οποίο αποτελεί μεγάλη αλήθεια από τους πατρόνους της (παραποιημένης) αλήθειας και της (παράλληλης) πραγματικότητας, είναι ότι σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ διαπρέπει στους ομίλους του Champions League. Όχι μόνο φέτος. Διαχρονικά. Αήττητος είναι. Για αυτό και ο Γκιόργκις γράφει διαρκώς για τον «Αήττητο Θεσσαλονίκης». Στο Champions League αναφέρεται. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, όπου καλείται να αντιμετωπίσει τερματοφύλακες που κατεβάζουν ρολά (σ.σ. Βελλίδης και Σία) ή διαιτητές που τον σφάζουν και τον κυνηγούν με μανία για να του στερήσουν τη χαρά της… ήττας.

Εξάλλου, διάφοροι άσχετοι και αδαείς που υποστηρίζουν ότι οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που ονειρεύονται (έστω και χωρίς ρεαλιστικές πιθανότητες) να κατακτήσουν το Champions League και οι μικρές να παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη διοργάνωση, είναι από βαλτοί, «troll των 20 ευρώ» ή των «0.60 € η ανάρτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ