«Τρέλανε» το Τορίνο η Ριάνα: Είδε CR7 με τσάντα – μπάλα αξίας 2000 δολαρίων! (pics+vids)

«Τρέλανε» το Τορίνο η Ριάνα: Είδε CR7 με τσάντα – μπάλα αξίας 2000 δολαρίων! (pics+vids)

Η Αμερικανίδα χθες το βράδυ είδε από κοντά το ματς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, κρατώντας στα χέρια της μια τσάντα σε σχήμα μπάλας γνωστού οίκου αξίας 2000 δολαρίων – Τρελαμένη με το ποδόσφαιρο η εκκεντρική τραγουδίστρια.

Στο Τορίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ριάνα. Η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πολύ καλή φίλη με τον σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο αστέρες έκαναν κολλητή παρέα, μια φιλία μάλιστα που είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, όταν η Ριάνα είχε υποστηρίξει ότι ο Πορτογάλος είναι γκέι. «Εχω πολλούς φίλους γκέι και σέβομαι την σεξουαλική διαφορετικότητα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Juventus Stadium» κρατώντας μια τσάντα σε σχήμα μπάλας, του γνωστού οίκου «Louis Vuitton», εμπνευσμένη από το Μουντιάλ του 1998 που διεξήχθη στη Γαλλία και η οποία κοστίζει 2.000 δολάρια! Μάλιστα, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας της έκαναν δώρο μια φανέλα, η οποία είχε πάνω τυπωμένο το όνομα «RIRI» και τον αριθμό «20». Η Ριάνα μπορεί να μην της φαίνεται, αλλά γουστάρει το ποδόσφαιρο και βλέπει τους μεγάλους αγώνες.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 είχε βρεθεί στην Βραζιλία και είχε παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Γερμανία και την Αργεντινή, κρατώντας μια σημαία των Πάντσερ. Η εκκεντρική περσόνα έφερε γούρι στη Γερμανία, η οποία κατέκτησε τελικά τον τίτλο, αφήνοντας τον Μέσι και την παρέα του με την όρεξη. Πέρσι, είχε βρεθεί στο Λονδίνο και είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Αρσεναλ με την Εβερτον. Στους Κανονιέρηδες άλλωστε αγωνίζεται ο Οζίλ, ο οποίος επίσης είναι πολύ καλός της φίλος.

Αξίζει να σημειώσουμε το 2015 είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, που ανέφεραν ότι η Ριάνα είναι ζευγάρι με τον επιθετικό της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, ενώ πολλές φορές πηγαίνει και παρακολουθεί από κοντά αγώνες του ΛεΜπρόν. Είναι φανατική οπαδός του και δεν διστάζει να τα… χώνει στους διαιτητές όταν θεωρεί ότι αδικείται ο αγαπημένης της παίκτης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσία της στο «Juventus Stadium»

Τις φωτογραφίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Οζίλ

Και ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τη Ριάνα σε αγώνα του ΛεΜπρόν

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ