ΕΠΟΣ: Ο Σον περιμένει χειραψία από τον Μουρίνιο, που τον «γράφει» κανονικά (vid)

ΕΠΟΣ: Ο Σον περιμένει χειραψία από τον Μουρίνιο, που τον «γράφει» κανονικά (vid)

Τρομερή στιγμή από τα αποδυτήρια της Τότεναμ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό με τον Σον να προσπαθεί απεγνωσμένα να δώσει τα χέρια με τον Μουρίνιο και τον Πορτογάλο να τον «γράφει» επιδεικτικά.

Η Τότεναμ κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό να γυρίσει το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα πρώτα 20 λεπτά.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν τελικά με 4-2 σε ένα παιχνίδι όπου οι ερυθρόλευκοι ίσως και να δικαιούνταν παραπάνω, ειδικά αν δεν έκανε το τεράστιο λάθος ο Γιασίν Μεριά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ζοσέ Μουρίνιο μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ μπήκε και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να τον συγχαρεί για την προσπάθεια του. Μοναδικός παίκτης που δεν χαιρέτησε ο Πορτογάλος προπονητής ήταν Χέουνγκ-Μιν Σον, ο οποίος πήγε να δώσει το χέρι στον Special One κι εκείνος τον «έγραψε» κανονικά.

Ο Μουρίνιο δεν είχε χρόνο για να δώσει το χέρι του στον Κορεάτη επιθετικό, ο οποίος όμως περίμενε καρτερικά με το χέρι. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος δεν έδωσε σημασία και μόνο αφού έδωσε το χέρι και με τον τελευταίο παίκτη του Ολυμπιακού μπόρεσε να δώσει σημασία στον Σον, σε μια πραγματικά επική στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες:

Image result for SON TOTTENHAM HANDS

Image result for SON TOTTENHAM HANDS

Image result for SON TOTTENHAM HANDS

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ